MAJ MENU
MAJ MENU
Forret
Cæsar salat med skiver af grillet unghanebryst,
ristede bacon tern, flager af frisk revet parmesan og
romaine salat vendt med pikant cremet dressing.
Toppet med hjemmelavede brødcroutons.
Hertil friskbagt brød og smør.
Cæsar salat med skiver af grillet unghanebryst,
ristede bacon tern, flager af frisk revet parmesan og
romaine salat vendt med pikant cremet dressing.
Toppet med hjemmelavede brødcroutons.
Hertil friskbagt brød og smør.
Hovedret
Flat iron steak, mør og velsmagende udskæring of okse.
serveret i skiver på sauteret grønt med Jack D sauce,
pommes fondant og en variation af sæsonens grønt.
Dessert
Klassisk creme brulé brændt med rørsukker,
serveret med rabarber sorbet og friske bær.
Eller
Irish Coffee med 2 cl. Irsk whiskey,
brun farin, kaffe og flødekum.
2 retter kr. 298,-
3 retter kr. 349,-