MARTS MENU
Forret
Friskrørt tun mousse toppet med rejer og citron
serveret på sprøde salater med havesyre creme.
hertil friskbagt brød og smør.
Friskrørt tun mousse toppet med rejer og citron
serveret på sprøde salater med havesyre creme.
hertil friskbagt brød og smør.
Hovedret
Pesto marineret Perlehønebryst
fyldt med cremet flødeost rørt med hvidløg.
Serveres med marsala sky, små smørdampede persille kartofler,
sauteret grønt og bagt aubergine tatar.
Pesto marineret Perlehønebryst
fyldt med cremet flødeost rørt med hvidløg.
Serveres med marsala sky, små smørdampede persille kartofler,
sauteret grønt og bagt aubergine tatar.
Dessert
Pastis flamberede grønne figner
serveret med vanille parfait.
Eller
Irish coffee, 2 cl. irsk whiskey, kaffe og flødeskum
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 379,-