Buffet Tillæg
pr. person
Buffet Tillæg
pr. person
Forretter
◊
Okse carpaccio med pesto, salat, pinjekerner og parmesan kr. 15,-
◊
Bresaola med syltet palmemarv, kørvelolie og spæde salater kr. 20,-
◊
Pastis flamberede Tigerrejer med urter og basilikum kr. 25,-
◊
Tun carpaccio med wasabicreme, sød soya og salat kr. 15,-
◊
Kold røget Sværdfisk med anissyltede tomater og sesamflager kr. 20,-
◊
Hvidvins dampede Blåmuslinger med tomat, urter og nødder kr. 15,-
◊
Braisserede Frølår med hvidløg og pistacienødder kr. 15,-
◊
Rødtunge triangel med laks og marinerede krebsehaler kr. 20,-
◊
Grillet Butterfish med citrus syltet urter kr. 20,-
◊
Tatar af fersk og røget Laks med rødløg, creme fraiche og salat kr. 15,-
◊
Salat af letrøget Gåse- og Andebryst, æbler og nødder kr. 20,-
◊
Friske Østers natural med citron (kun i sæson) kr. 35,-
◊
Andeleverparfait med seranoskinke, mandler og ruccola kr. 15,-
◊
Terrin af Unghane og Foie gras med figen/æble chutney kr. 30,-
◊
Fersk røget Laks med trøffelmarineret spidskål og kørvel kr. 15,-
◊
Ristet Rødfisk sat på syltet fennikel og grillet courgetter kr. 20,-
◊
Hovedretter
◊
Lammekølle med mango/papaya salat kr. 25,-
◊
Pesto marineret perlehønebryst med kompot af cherrytomater kr. 25,-
◊
Kokos marineret Svinemørbrad i grøn karry creme kr. 20,-
◊
Helstegt Oksefilet med sauteret grønt og rødvinssauce kr. 25,-
◊
Braisseret Lammebov i egen sky med mynte kr. 20,-
◊
Rosastegte Andebryster med rødkål/appelsin salat kr. 20,-
◊
Helstegt Kalvefilet med svampe-persille saute kr. 25,-
◊
Rødvins braisserede svinekæber i kraftig sky kr. 20,-
◊
Spanske krydrede frikadeller i tomatsky kr. 15,-
◊
Tilbehør
◊
Grønsagstærter kr. 10,-
◊
Kartoffelsalat med friskhakket purløg kr. 10,-
◊
Tzatiki – Græsk agurkesalat kr. 5,-
◊
Hummus – kikærtepure kr. 10,-
◊
Tomatsalat med frisk mozzarella, oliven og rødløg kr. 15,-
◊
Små smørristede kartofler kr. 10,-
◊
Salat af friskkogte kartofler, olivenolie og springløg kr. 10,-
◊
Desserter
◊
Keylime tærte med hvid chokolade ganache kr. 20,-
◊
Lun Italiensk chokoladekage med bærcoulis kr. 15,-
◊
Diverse Franske og Italienske oste med garniture kr. 20.-
◊
Frisk frugtsalat med hakket mørk chokolade og råcreme kr. 20,-
◊
Frugttærte med creme fraiche kr. 20,-
◊
Brownies med chokoladeglasur og valnødder kr. 15,-
◊
Petit four kr. 25,-
◊
Diverse frugt dyppet i mørk og hvid chokolade kr. 20,-