Buffet Tillæg

pr. person

Forretter

Okse carpaccio med pesto, salat, pinjekerner og parmesan kr. 15,-

Bresaola med syltet palmemarv, kørvelolie og spæde salater kr. 20,-

Pastis flamberede Tigerrejer med urter og basilikum kr. 25,-

Tun carpaccio med wasabicreme, sød soya og salat kr. 15,-

Kold røget Sværdfisk med anissyltede tomater og sesamflager kr. 20,-

Hvidvins dampede Blåmuslinger med tomat, urter og nødder kr. 15,-

Braisserede Frølår med hvidløg og pistacienødder kr. 15,-

Rødtunge triangel med laks og marinerede krebsehaler kr. 20,-

Grillet Butterfish med citrus syltet urter kr. 20,-

Tatar af fersk og røget Laks med rødløg, creme fraiche og salat kr. 15,-

Salat af letrøget Gåse- og Andebryst, æbler og nødder kr. 20,-

Friske Østers natural med citron (kun i sæson) kr. 35,-

Andeleverparfait med seranoskinke, mandler og ruccola kr. 15,-

Terrin af Unghane og Foie gras med figen/æble chutney kr. 30,-

Fersk røget Laks med trøffelmarineret spidskål og kørvel kr. 15,-

Ristet Rødfisk sat på syltet fennikel og grillet courgetter kr. 20,-

Hovedretter

Lammekølle med mango/papaya salat kr. 25,-

Pesto marineret perlehønebryst med kompot af cherrytomater kr. 25,-

Kokos marineret Svinemørbrad i grøn karry creme kr. 20,-

Helstegt Oksefilet med sauteret grønt og rødvinssauce kr. 25,-

Braisseret Lammebov i egen sky med mynte kr. 20,-

Rosastegte Andebryster med rødkål/appelsin salat kr. 20,-

Helstegt Kalvefilet med svampe-persille saute kr. 25,-

Rødvins braisserede svinekæber i kraftig sky kr. 20,-

Spanske krydrede frikadeller i tomatsky kr. 15,-

Tilbehør

Grønsagstærter kr. 10,-

Kartoffelsalat med friskhakket purløg kr. 10,-

Tzatiki – Græsk agurkesalat kr. 5,-

Hummus – kikærtepure kr. 10,-

Tomatsalat med frisk mozzarella, oliven og rødløg kr. 15,-

Små smørristede kartofler kr. 10,-

Salat af friskkogte kartofler, olivenolie og springløg kr. 10,-

Desserter

Keylime tærte med hvid chokolade ganache kr. 20,-

Lun Italiensk chokoladekage med bærcoulis kr. 15,-

Diverse Franske og Italienske oste med garniture kr. 20.-

Frisk frugtsalat med hakket mørk chokolade og råcreme kr. 20,-

Frugttærte med creme fraiche kr. 20,-

Brownies med chokoladeglasur og valnødder kr. 15,-

Petit four kr. 25,-

Diverse frugt dyppet i mørk og hvid chokolade kr. 20,-